Gå til indhold

Sanne arbejder med mennesker, som ønsker at udvikle sig både personligt og i deres karriere.

I 20 år har Sanne arbejdet som professionel skuespiller, og har siden 2011 arbejdet professionelt med at træne erhversledere i deres kommunikation. 

I 2011 byggede Sanne videre på fundamentet fra skuespillerkarrieren, hvor formidlingsevner og evnen til at se og forstå mennesker, var helt centralt. I dag har Sanne et langt CV, der udover skuespiller blandt andet indeholder uddannelser som Erhvervscoach, Familieterapeut, Stressbehandler og har netop i 2020 færdiggjort en uddannelse som Psykoterapeut. Kombinationen er stærk, fordi det handler om at lære mennesker at kommunikere tydeligere, mere effektivt og med større gennemslagskraft, integritet og indlevelse. Det er derfor med meget dybe rødder, at Sanne i dag fungerer som inspirator, motivator og underviser.

 

I de sidste 10 år har Sanne arbejdet professionelt med Kommunikationstræning og coaching af virksomhedsledere og specialister - med fokus på de offentlige virksomheder. 

Dette er i de senere år blevet udbygget med coaching og kommunikationstræning af virksomheder og ligeledes de private. Kombinationonen af Sannes uddannelser og erfaringer gør, at Sanne gør tingene lidt anderledes, og det vil du opdage, første gang du møder hende. 

Sannes måde at se mennesker på er med stor indlevelse, empati og forståelse for de mennesker hun står over for - om det er privat eller erhvervsmæssigt. Sanne har ingen standardvarer på hylderne, men skræddersyer altid hendes foredrag, oplæg, kurser, masterclasses til den specifikke kunde.  

Sannes intension er altid at hjælpe hendes kunder videre fra det ståsted, de er på, og give mulighed for et bedre liv og større tilfredshed - om det er på jobbet eller i det private. 

Skuespiller

I 2000 blev Sanne uddannet skuespiller fra Statens Scenekunstskole. Hendes første rolle var en hovedrolle på Folketeatret, hvor hun modtog Edith Allers talent-legat for hendes præstation. Fra 2001 var Sanne en fast del af Odense Teaters skuespillerensemble.

Instruktør og dramacoach

I mere end 10 år har Sanne undervist i drama og instrueret teater for både voksne, unge og børn. Det betyder, at hun har stor erfaring med formidling og coaching. Sanne har stor erfaring i at aflæse menneskers reaktioner og på den måde fokusere min indsats der, hvor den gør en forskel for den enkelte person.

Psykoterapeut og Mindfulnessinstruktør

I 2020 har jeg færdiggjort min uddannelse som psykoterapeut, familieterapeut med baggrund i systemteorien og narrativ terapi. Det betyder at jeg nu kombinere min coaching værkstøjskasse med de narrative og systemiske værktøj, når jeg arbejder med mennesker på de kurser jeg afholder og i de samtaler jeg har med privat personer ledere og medarbejdere.

Erhvervscoach og stressbehandler

Sanne har siden 2013 arbejdet som Erhvervscoach og Stressbehandler (ICF). Hun arbejder ud fra det kognitive system med metoder fra systemisk coaching, anerkendende kommunikation, EQ emotionel intelligence, coaching m. enneagrammet, positiv psykologi & mindfullnes. 

Selvstændig siden 2011 se referencer

2015-2019: Studerende på SIF- systemisk institut for familieterapi, Psykoterapeut

2015 : Mindfullnessinstruktør

2014 : Certificeret og eksamineret Stressbehandler ( New Tommorow , v. Stina Stærfeldt )

2013: Certificeret og eksamineret erhvervscoach og stresscoach/konsulent ( ICF)

2013: Ansat på HF-flow som dramalærer for HF-studerende

2012: Instrueret musical på Nordfyns Gymnasium

2011-: Selvstændig virksomhed – erhvervscoach, foredragsholder, underviser og konsulent

2010: Certificeret NLP-practitioner* (ICF )

2001 -2011: Fastansat skuepillerinde i Odense Teaters skuespillerensemble

2001-2014 : Skuespiller i kommunikationstræningen af medicin studerende på OUH.

2001-2010: Dramakonsulent & Underviser for Odense Teater på skoler og gymnasier på hele Fyn

2000: Uddannet skuespiller fra Statens Scenekunst Skole

 

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere. Så kontakt mig her.

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top