Gå til indhold

Jeg oplever markant færre konflikter end tidligere

“Jeg har haft Sanne som underviser i kommunikation og konflikthåndtering. Jeg oplever Sanne som positiv, udviklende, interesseret, udfordrende, tillidsvækkende, og med en stor baggrundsviden, som hun udnytter i undervisningen. Undervisningen er et fint mix af teori og praksis. Sanne møder velforberedt, og har sat sig ind i vores arbejdssituation med de udfordringer, vi dagligt oplever.

Jeg har opnået større bevidsthed omkring, hvad der kan give anledning til konflikt, herunder arbejdet med egen konfliktstil, blinde felter og fordomme, og træning i at undgå, afvæbne og håndtere konflikter. 

Jeg er blevet bevidst om at beslutte, hvor min grænse er, at passe på mig selv og være bevidst om at stoppe konflikter i stedet for at gå over stregen og miste selvbeherskelse, og bruge lang tid på at komme ovenpå igen. Jeg oplever markant færre konflikter end tidligere.

Jeg oplever, at indsigten i ovenstående har givet mig en større bevidsthed om bl.a. at være og forblive professionel, og en ændret tilgang til mit arbejde som helhed.

Jeg kan varmt anbefale Sanne, og glæder mig til fortsat samarbejde.”

Sygeplejerske i Region Syddanmark, Karin Tolbøll

Kontakt mig

Kontakt mig ved spørgsmål eller forespørgsler. 

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top