Gå til indhold

Unge Coaching/Terapi

Mit hjerte brænder for at støtte unge igennem svære tidspunkter i deres liv.

Til de unge

Teenagetiden er for mange en svær tid, hvor de hormoner, der drøner i kroppen sørger for at forstærke de følelser som den unge føler. Hermed kan det være svært både at være teenager, men også som forældre til en teenager. Oplever du som ung, at dine tanker myldrer og at du let stresser, bliver ked af det og trist måske endda bange eller får en angst for fremtiden. Måske oplever du at din ensomhed føles knugende og at det kan være svært at begå sig sammen med jævnaldrene og få nye venner. 

Du er ikke alene! - Jeg taler med rigtig mange unge mennesker, som oplever svære tidspunkter i deres liv. Det kan være en god ide` at tale med en professionel om de svære ting, så det ikke hober sig op og du igen kan lære at mærke livsglæde og fællesskab.

Til forældre
 

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du kan mærke dit barn ikke trives eller føler sig ensom, det er dig som forældre, der skal lytte til det du mærker, du kender dit barn bedst!

Måske spørger du dig selv, hvad du har gjort forkert, og føler måske skyld og afmagt. Men tro mig, du er heller ikke alene. Det er der mange forældre, der føler og spørger sig selv om. Vi har altid muligheden for at kigge indad som voksne, og det er også vigtigt for dit barn, at du gør det. med den rette hjælp og redskaber kan du lære at lytte bedre til dit barn og blive bedre til at rumme dig selv og dit barn.

Tiden vi lever i har ikke gjort det lettere at være forældre eller ung. De sociale medier gør det ikke lettere at føle sig god nok og en verden, der på mange måder er udfordret på klima, Corona mm. giver let adgang til at blive modløs og frygte fremtiden.

Sannes erfaringer med unge 

Sanne er uddannet i familieterapi, Psykoterapeut MPF og har derfor både viden og redskaber til at arbejde med samspillet i familien.

Sanne har undervist i teater på HF-flow i Odense hvor hun også har coachet de elever som havde brug for en ekstra at tale med; Sanne afholder mindfullnes og teatercamps for børn og unge.

Derudover arbejder hun som familiebehandler og proff. Støttekontakt person for unge og deres familie.

Kommunikations træning for familier:

Dynamikken kan gå skævt og det kræver en ny måde at tale sammen, være nærværende og sammen på i familien. Med få redskaber kan du med afsæt i jeres familiesystem og det der skaber bøvl i jeres samspil få en ny vej i forhold til at kommunikere på en bedre måde. I får redskaber til at være mere nærværende og holde en god tone og stemning når i er sammen.

Forløb når kommunikationen er gået skævt :

2850; 4 sessioner

Forløb

Hvad tilbyder jeg:

Samtaleforløb Online: Med den unge og når vi må mødes igen walk and talks;

Min. 3-4 sessioner pris 450;

Gruppeforløb for unge i annexet (pt. udendørs):

Jeg afholder gruppemøder for Unge pr. gang 2,5 time (minimum 10 gange)

Vi mødes og laver sjove aktiviteter, arbejder med selvværd, og at styrke hinanden i fælleskabet; Dette er en god måde at møde nye venner som har det lidt på samme måde som dig måske, det gør at det lettere at være i det der er svært i dit liv når man kan følges med jævnaldrene.

Familieforløb:

Individuelle samtaler med den unge + samtaler med forældre evt. søskende

For samtaler med den unge 450;  

850;  familiesamtaler ( nærmere detaljer aftales )

For kommuner og sagsbehandlere er i velkomne til at kontakte mig for pris.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere. Så kontakt mig her.

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top