Gå til indhold

1:1 præsentationsteknik

Individuelt forløb.

For dig som vil blive bedre til både at kommunikere med autencitet, troværdighed og med gennemslagskraft. Du får konkrete redskaber, viden og træning tilpasset dig og præcis din formidling. Du vil udvikle din måde at kommunikere med din omverden – hvad enten det er fagligt eller personligt. Vi vil arbejde med din gennemslagskraft og gøre den troværdig.

Du kan være en trænet formidler eller nybegynder. Mange af os har jobs, hvor det er en fordel at kunne kommunikere styrket og med gennemslagskraft, derudover vil mange af os også gerne være gode til at formidle indhold så det er interessant og fængende at høre og se på os.

Gennemslagskraft  er overskriften for et individuelt forløb, hvor din kommunikation, dit kropssprog og din samlede personlige fremtræden er i fokus.

Vi kommer hele vejen rundt om dig, når vi arbejder med at udvikle din performance i den retning, du ønsker. I begyndelsen af forløbet udarbejder vi sammen en målsætning for, hvad udbyttet skal være.

Nogle kunder har mig med, når de fx holder et oplæg, så jeg kan se dem ’i action’ i reelle situationer. På den måde får jeg et klart indtryk af deres performance og kommunikationsstil. Hvis det er muligt, så anbefaler jeg mine kunder at gøre brug af den mulighed. Hvis det ikke kan lade sig gøre, har jeg andre teknikker til at spore mig ind på, hvad den enkeltes udfordringer er.

MASTERCLASS I PRÆSENTATIONSTEKNIK & STORYTELLING

En Masterclass til dig, der ønsker at arbejde intensivt med performance. Især dig, der dagligt skal formidle et budskab, kan få stor glæde af masterclass-forløbet.

Er du leder, konsulent eller underviser, og har du brug for at træne din performance? Denne Masterclass er en effektiv og intens workshopform, hvor du dels lærer ved at se på andre, og dels ved at træne din egen performance og formidling i et trygt forum.

Masterclass består af en blanding af teori, øvelser og performancetræning i små hold på maks. 10 personer. Alle deltagere får individuel feedback. Jeg arrangerer både lukkede Masterclasses, hvis I er en gruppe på maks. 12 personer, men også åbne forløb, hvor du som enkeltperson blot kan tilmelde dig.

Med Masterclass får du

  • Ny inspiration og konkrete redskaber med dig hjem, som du kan bruge i situationer, hvor du skal formidle et budskab – fx til foredrag, en præsentation, i en tale til medarbejderne.

  • Redskaber til at konstruere levende formidlinger.

  • Du kommer til at fremstå overbevisende og med troværdig gennemslagskraft, når du formidler.

  • Du får konstrueret en formidling og et indhold hvor du inddrager forskellige læringstile således du bliver i stand til at ramme din målgruppe og dit publikum.

Hvor

Jeg har mulighed for at tilbyde at afholde kurser i mit Annex  i skoven, ved Langesø - Odense. Her er plads til maks 12 personer.

Varighed

Forløbet kan vare fra ca. 3 timer til 1 dags workshop med 1 opfølgningsdag eller - aften. Afhængig af jeres behov, laver vi et forløb.

Individuel Masterclass

Jeg kan tilrettelægge en Masterclass, hvis du ønsker en individuel undervisning. Kontakt mig for nærmer information. 

Kontakt mig

Kontakt mig ved spørgsmål eller forespørgsler. 

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top