Gå til indhold

MASTERCLASS I PRÆSENTATIONSTEKNIK & STORYTELLING

En Masterclass til dig, der ønsker at arbejde intensivt med performance. Især dig, der dagligt skal formidle et budskab, kan få stor glæde af masterclass-forløbet.

Er du leder, konsulent eller underviser, og har du brug for at træne din performance? Denne Masterclass er en effektiv og intens workshopform, hvor du dels lærer ved at se på andre, og dels ved at træne din egen performance og formidling i et trygt forum.

Masterclass består af en blanding af teori, øvelser og performancetræning i små hold på maks. 10 personer. Alle deltagere får individuel feedback. Jeg arrangerer både lukkede Masterclasses, hvis I er en gruppe på maks. 12 personer, men også åbne forløb, hvor du som enkeltperson blot kan tilmelde dig.

Med Masterclass får du

  • Ny inspiration og konkrete redskaber med dig hjem, som du kan bruge i situationer, hvor du skal formidle et budskab – fx til foredrag, en præsentation, i en tale til medarbejderne.

  • Redskaber til at konstruere levende formidlinger.

  • Du kommer til at fremstå overbevisende og med troværdig gennemslagskraft, når du formidler.

  • Du får konstrueret en formidling og et indhold hvor du inddrager forskellige læringstile således du bliver i stand til at ramme din målgruppe og dit publikum.

Hvor

Jeg har mulighed for at tilbyde at afholde kurser i mit Annex  i skoven, ved Langesø - Odense. Her er plads til maks 12 personer.

Varighed

Forløbet kan vare fra ca. 3 timer til 1 dags workshop med 1 opfølgningsdag eller - aften. Afhængig af jeres behov, laver vi et forløb.

Individuel Masterclass

Jeg kan tilrettelægge en Masterclass, hvis du ønsker en individuel undervisning. Kontakt mig for nærmer information. 

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere om næste Masterclass, så kontakt mig her.

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top