Gå til indhold

Præsentationsteknik og gennemslagskraft. 

Individuelt forløb.

For dig som vil blive bedre til både at kommunikere med autencitet, troværdighed og med gennemslagskraft. Du får konkrete redskaber, viden og træning tilpasset dig og præcis din formidling. Du vil udvikle din måde at kommunikere med din omverden – hvad enten det er fagligt eller personligt. Vi vil arbejde med din gennemslagskraft og gøre den troværdig.

Du kan være en trænet formidler eller nybegynder. Mange af os har jobs, hvor det er en fordel at kunne kommunikere styrket og med gennemslagskraft, derudover vil mange af os også gerne være gode til at formidle indhold så det er interessant og fængende at høre og se på os.

Gennemslagskraft  er overskriften for et individuelt forløb, hvor din kommunikation, dit kropssprog og din samlede personlige fremtræden er i fokus.

Vi kommer hele vejen rundt om dig, når vi arbejder med at udvikle din performance i den retning, du ønsker. I begyndelsen af forløbet udarbejder vi sammen en målsætning for, hvad udbyttet skal være.

Nogle kunder har mig med, når de fx holder et oplæg, så jeg kan se dem ’i action’ i reelle situationer. På den måde får jeg et klart indtryk af deres performance og kommunikationsstil. Hvis det er muligt, så anbefaler jeg mine kunder at gøre brug af den mulighed. Hvis det ikke kan lade sig gøre, har jeg andre teknikker til at spore mig ind på, hvad den enkeltes udfordringer er.

Målgruppe

Til dig, som vil blive bedre til både at kommunikere troværdigt og med gennemslagskraft. Du kan være en trænet formidler eller nybegynder. 

Hvordan

Vi arbejder hos mig eller hos dig. Vi arbejder med at udvikle din performance i den retning, du ønsker. I begyndelsen af forløbet udarbejder vi sammen en målsætning for, hvad udbyttet skal være.

Varighed

Pris pr. session 950 + moms. Forløbet er på 8 sessioner af hver 60 minutters varighed og strækker sig over 3 mdr. Det betyder, at du får tid til at øve dig mellem sessionerne, så redskaberne til sidst føles naturlige at bruge.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere. Så kontakt mig her.

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top