Gå til indhold

1:1 Narrativ samtaleterapi

Oplever du stress, angst, sorg, vrede, ensomhed som kan tage magten fra dig i dit liv og give dig en følelse af håbløshed og manglende livsglæde?

Livet kan ind imellem byde os problemer, der kan fylde vældig meget i vore liv og komme til at stjæle vores livfuldhed. Det kan være en del af livet at gennemgå disse svære perioder, men problemet for os kan være, at vi altid kan løse det, der er svært i vore liv uden hjælp fra andre. Her kan det være meget hjælpsomt, trygt og betydningsfuldt at tale med en neutral, men engageret person med en professionel tilgang til problemet.

Den metode du vil møde hos mig er både nænsom, blid og befriende. Du vil metodisk mærke, at min tilgang til dig og det, at du oplever som svært, vil være Narrativ. Narrativ terapi og coaching tager udgangspunkt i det, der dominerer i dit liv. Vi arbejder med de fortællinger, du har med dig i din livshistorie og undersøger sammen, hvilke veje og stier, du måske skal dreje fra, forlade, udvikle og hvilke nye stier og landskaber, du skal skabe. Vi arbejder med, at du får lov at positionere dig anderledes til det problematiske i dit liv med et blik ude fra.

Her får vi øje på, hvilke håb, drømme og værdier, som måske kommer til at leve i skyggen af dine oplevelser af problemet og sørger for at fastholde dig i en bestemt fortælling, hvor du mangler handlemuligheder.

For mig som professionel, er det vigtigt at finde de metoder, som passer til lige netop dig, og hvad der for dig er hjælpsomt og gavnligt, således får du det bedste ud af forløbet og kommer styrket videre.

Sted : Samtalerne foregår som udgangspunkt fra mit Annex i skoven. Der er dog også mulighed for samtaler via Facetime & Skype.

Varighed: 8-10 sessioner af 60 min. varighed et forløb er som regel 8-10 gange.

Online sessioner
45 min          650,-

Session               
60 min          800,-

Session              
90 min          1000,-

Jeg har nedsatte priser for studerende, arbejdssøgende og sygemeldte.

1:1 Narrativ samtaleterapi

Online Coaching og terapi.

Det er muligt at have gode sessioner via enten skype eller facetime. Videoen er lavet i overenstemmelse med GPDR og jeg arbejder naturligvis ud fra tavshedspligt.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere. Så kontakt mig her.

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top