Gå til indhold

1:1 Business Coaching 

BUSINESS COACHING:

Jeg tilbyder forløb som tager udgangspunkt i dit arbejdsliv og den karriere du ønsker skal være i overensstemmelse med dine værdier.

Jeg har hjulpet adskillige ledere og medarbejdere med at få et arbejdsliv som er i overensstemmelse med dine værdier, mål og drømme.

Jeg hjælper ofte mine kunder med at lære dem selv at kende, da jeg ved at for at udvikles og forandre noget må vi først og fremmest blive klogere på os selv og dem vi er. Alt for mange lever i uoverensstemmelse med de værdier de egentlig har og tror på, det skaber stress og en følelse af at mangle noget, ikke have energi mm.

Det jeg kan hjælpe dig med er, at få skabt en god balance og nogle rammer og en struktur for hvordan du fungere bedst, ikke bare i dit arbejdsliv, men i dit liv som helhed.

Selvom vi tager udgangspunkt i dit virke som leder eller medarbejder, bliver vi nødt til at kigge godt efter i dit liv som helhed og se hvor det er din balance kan optimeres. Hvad fungerer og hvor kan du justere for at finde en god balance.

Redskaberne og metoderne jeg bruger kommer både fra coachingverdenen og psykologiens verden. Metodisk og Teoretisk er mit ståsted narrativt og systemteoretisk.

 

TEAMCOACHING/SUPERVISION:

Teamcoaching/ supervision tilbydes til virksomheder, og arbejdspladser. Jeg tilbyder konflikthåndtering i forhold til interne problemstillinger.

Supervision i forhold til medarbejdere der arbejder med mennesker og som står i svære situationer og kritiske situationer.

 

NARRATIV COACHING NYT! 

Coaching der tager udgangspunkt i din livsfortælling. Vi arbejder med hvad det er der kan dominere og forhindre dig i at opnå det du drømmer om. Vi ser ikke blot på dine overbevisninger, men ser på hele din livsfortælling og folder historien ud om det der måske dominere og forhindre dig i at leve det liv du ønsker dig. Vi åbner redigeringsvinduet og ser på hvorledes dine fortællinger er konstrueret og kædet sammen, og søger at dekonstruere de dele og plots som måske har for meget magt i dit liv som helhed.

Jeg garanterer dig for, at det narrative vil hjælpe dig til, at få en mere nuanceret fortælling om det du gerne vil arbejde med. Når vi åbner op for og ser på nuancerne, åbner der sig ofte helt nye mulige veje at gå og dit blik på verden, dig selv og andre vil forandres, du opdager nyt land, nyt liv.

 

 


Sted : 
Samtalerne kan foregå i annexet på Rugårdvej 717. Eller i virksomheden.

Der er mulighed for samtaler online.

Session               
60 min          1250,-

Session              
90 min          1600,-

Supervision/Teamcoaching

60 min.         2000;-

Jeg har nedsatte priser for studerende, arbejdssøgende og sygemeldte.

Parterapi 

Jeg tilbyder både coachende og terapeutiske samtaler både individuelt, for par, søskende og familier.

Hvad sker der når parforholdet kommer i krise? Nogle oplever sorg, stress, angst, vrede og det er alle følelser, som måske kommer til at dominere det indre klima i parforholdet og gør det kedeligt, stift og energiforladt. 

Det gør ondt og kan være svært at finde gejsten, når det har været sådan i for lang tid. Jeg hører ofte fra de mennesker, som kommer i parterapi ”hvorfor har vi ikke gjort det her noget før?” Jeg vil vove den påstand som psykoterapeut, at det næsten er umuligt at løse de konflikter, der opstår i parforholdet alene.

Der ligger meget i vores parforhold, som handler om, hvilke fortællinger vi har med os fra vi var børn, hvilke mønstrer, der handler om vores tidlige tilknytningsmønstrer, som udspiller sig i parforholdet. De er meget svære at få øje på i ”kampens hede”, da vores følelser kommer til at gøre os blinde og slører oplevelsen af den anden og evne til at se den anden i et mere fredeligt og kærligt lys.

Min tilgang er narrativ, systemisk og med indfaldsvinkler til EFT (Emotionsfokuseret parterapi) Imago Par terapi.

 


Sted: 
Samtalerne foregår i klinikken på Rugårdvej 717. Der er dog også mulighed for Online samtaler.

Varighed: Vi booker 5 samtaler fra start for, at i kommer godt i gang og i hver især indstiller jer på at give jer selv en fair chance for at komme et godt skridt videre sammen eller hver for sig.

StartPris
5 ugentlige samtaler 60 min. varighed 5000,-

Online sessioner
60 min          1000,-

Session               
60 min          1250,-

Session              
90 min          1600,-

Jeg har nedsatte priser for studerende, arbejdssøgende og sygemeldte.

Reference 

Kvinde i terapi udtaler:

Hvordan synes du det været at tale med Sanne om det svære i dit liv? 

"Jeg har helt fra starten følt mig tryg ved Sanne, hvilket har gjort at jeg turde åbne op og fortælle om de svære ting i mit liv.

Alle følelser har været velkommen. Jeg er blevet accepteret som den jeg er uden nogle form for diagnose.

Jeg er blevet forstået med de udfordringer jeg har."
Hvad har det gjort dig i stand til?

"Det har gjort mig i stand til at melde mig rask. Jeg lytter til mine egne behov frem for andres. Jeg har taget en uddannelse. Det har givet et håb for fremtiden. 

Sanne har gjort mig i stand til at turde drømme. Jeg er begyndt at bryde med mine gamle mønstre, hvad er tvivlen og hvad er det for nogle størrelser. Jeg hviler mere i mig selv. Jeg tager et skridt af gangen. Stien man er på vej ad skal trædes lidt til før man er sikker i. jeg tør stå ved hvem jeg er selvom jeg ikke er ligesom alle andre. Det har gjort at jeg kan se gaven i de udfordringer jeg har stået overfor og kommer til at stå overfor. Jeg er stoppet op og fundet ud af at jeg kan andet end kun bruge den uddannelse jeg har taget. Jeg tør sige ja til udfordringer."
Hvad har det bidraget med i dit liv at have sessioner hos Sanne?

"Jeg er gået fra at stoppe når jeg har mødt en udfordring til at jeg nu prøver at tackle udfordringer. Jeg ser frygten i øjnene og handler på ting jeg er bange for. Det ar også bidraget til at jeg tør se hvem jeg er på både godt og ondt. Jeg passer bedre på mig selv. Jeg tør sige fra og til. 

Det har bidraget til at jeg tør spørge om hjælp. Jeg tør fejle og lære af fejlene.

Jeg tør i højere grad drømme om at komme ud og se verden sammen med min kæreste. Jeg tør godt falde udenfor systemet og tro på at jeg nok skal finde min vej selvom at den ikke nødvendigvis er lige igennem uddannelsessystemet. Jeg tør generelt mange flere ting. Frygten har mindre fat i mig i dag og jeg lader ikke mit liv styre i lige så høj grad af frygten. Jeg ser mere positivt på tingene. Jeg tror på at forandringer sker igennem hele livet og derfor vil jeg gerne holde fast i mine samtaler med Sanne så jeg står så stærkt som muligt."

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere. Så kontakt mig her.

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top