Gå til indhold

Konflikt og samarbejde

Kommunikation og samarbejde handler om dialogen mellem mennesker.

Den gode dialog mellem mennesker er bestemt af vores evner til at kommunikere og leve os ind i andres måde at være på og dernæst have øje for at se sig selv lidt udefra, for at justere sin egen måde at kommunikere på.

Når vi arbejder med vores kommunikative kompetencer, øger vi samtidig vores selvindsigt og bliver i stand til at være mere professionelle og dygtige i samarbejdet med andre.

Mennesker er forskellige og vi har alle forskellige evner, når det gælder vores kommunikation - evner kan altid trænes og forbedres. Når det handler om vores kommunikative kompetencer er vi nødt til at kigge indad for at kigge ud og dermed kommunikere mere fleksibelt i forhold til forskellige relationer og kontekster. Vi har alle tillærte faconer at kommunikere udefra, meget er ubevidst for os og for at kunne opdage og opgradere egne kommunikative evner er vi ofte afhængige af, at blive spejlet af neutrale fagpersoner og have gode værktøjer til rådighed.

Jeg bruger ofte persontype udviklingssystemet enneagrammet som udgangspunktet for at forbedre selvindsigten og opdage hvordan andre personligheder kommunikere;

 

 

Hvordan

Jeg afholder temadage/Kursusdage , 1-3 dage i Kommunikation og Samarbejde.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere. Så kontakt mig her.

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top